tisdag 24 januari 2012

Smycka världen med ett leende


Eller, så kan man anstränga sig liite mer än så. Jag tänker på sånna här som stickar och sätter på stolpar och så, ni har säkert sett det någon stans. Och någon gång såg jag att någon hade satt upp en pärlplatta på ett staket. Det är så små saker som alla lägger märke till när de går förbi och alla ler lite för sig själva. Och om man stickar, pärlar eller vad man nu gör något som tar lite tid kan man ju samlas några stycken och ha kul under tiden också! 


Att få någon att le måste vara bland det enklaste sakerna i världen, det är såå lite som behövs! Men det är så sällan vi lägger ner lite tid på att få många att le, jag menar när man är med vänner och familj så är det ju inget konstigt att få någon att le, men det är sällan vi försöker få någon utomstående som vi inte känner att le.

Det är så små saker man behöver göra, det enklaste är nog att le först - för ett leende smittar! Tanken är rätt cool på vilken kedjereaktion det kan bli, om du börjar le så le någon annan och då ler en annan person för det andra log och så vidare. Om ni förstår vad jag menar, det blev lite invecklat, men det är inte så invecklat egentligen. Okej nu bara babblar jag!

Det finns även andra sätt så klart, sätta upp post it lappar lite här och var med något fint citat eller någon värmande mening på. precis så som Tove Edfeldt gör i den här filmen...





    

Varför smyckar inte alla världen
 med ett leende då och då?
En fint citat är lätt att kladda ner på en lapp och lägga vid kassan till nästa person,
 eller på bordet i restaurangen när man går...
Men det lättaste av allt är att le mot de du möter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar